Világjáró utasbiztosítás


Kisorsoltuk
a Vespa robogót!

Alak - Világjáró vespa akció
Biztosítási védelem

Utasbiztosítással robogót

Nyereményjátékunk nyertesei

Horizont Prémium vagy Világ Strandjai utasbiztosítást kötő ügyfeleink között minden nyári hónapban (június, július, augusztus) kisorsoltunk egy GoPro Hero5 sportkamerát, augusztus végén pedig a fődíjat, egy Vespa robogót.

Az akció időszaka 2017. május 1-től augusztus 31-ig tartott.

Tekintse meg a játékleírást és a nyereményjáték nyerteseit!

Nyári nyereményjáték

A 3 DB GOPRO HERO5 SPORTKAMERA NYERTESEI

 

Hónap Nyertes neve Kötvényszáma
Júliusban Bakonyi Bernadett UT4437815
Augusztusban Pádár József UT4450188
Szeptemberben Kovács-Holczbauer Nóra UT4455215

A FŐDÍJAT, AZ 1DB VESPA ROBOGÓT NYERTE

 

Hónap Nyertes neve Kötvényszáma
Szeptemberben Vigh Ágnes UT4443530

JÓ KEZEKBEN - ÁTADTUK A VESPÁ-T!


Fotó - Vespa nyertes

Biztosítási védelem

Világra szóló
védelem

Horizont Prémium utasbiztosítás

Akár a környező országokba, akár a világ távoli pontjára utazik, Világjáró utasbiztosításunkkal védelmet élvezhet többek közt betegség, baleset esetén. A külföldi tartózkodás idejére széles körű autó vagy motorkerékpár asszisztencia igényelhető kedvező áron. Baleseti halál vagy rokkantság kapcsán már Magyarország területén is biztosítjuk Önt.

Tudjon meg többet biztosítási védelmünkről!

Biztosítási védelem

Prémium szolgáltatások

Világjáró Horizont Prémium utasbiztosításunk a legszükségesebb védelmi szolgáltatásokat nyújtja, kiterjedt asszisztenciával és jogvédelemmel. Baleset és betegség esetén 150 millió forintig téríti meg orvosi költségeit, illetve 400 000 forintig biztosítja poggyászát. A poggyászbiztosításon belül óvjuk műszaki cikkeit (videokamera, fényképezőgép, táblagép, GPS, mobiltelefon, elektronikus könyvolvasó) egyedi limit erejéig.

A sportkedvelőkre is gondoltunk

Sport+ kiegészítő csomagunk a legnépszerűbb amatőr és szabadidős sporttevékenységekhez nyújt védelmet (például: szörf, vitorlázás, tengeri banán, stb.). A 18 év alatti biztosítottak esetében a fedezet kiterjed versenyszerű sportolásra, külföldi edzőtáborokra is. Az ellopott, megsemmisült sporteszközök esetén a kárt meghatározott mértékig megtérítjük a következő eszközökre: kerékpár, görkorcsolya, roller, teniszütő, golfütő, horgászfelszerelés, kajak, kenu, szörf, windszörf, vízisí, szörfruha, túrafelszerelés, lovaglóruha, búvárruha és felszerelés. Ugyanakkor pótdíj nélkül gondoskodunk a rafting és 40 méteres mélységig a búvárkodás közbeni biztonságról.

Stranbiztosítás

Vízparton
nyaralóknak

Világ Strandjai utasbiztosítás

Biztosításunkat a vízpart mellett nyaralóknak fejlesztettünk ki: egyedi védelmet nyújt a vízparton bekövetkezett károk esetére, amatőr vizes sportokra, váratlan hazautazás vagy elmaradt programok esetére is.

Tudjon meg többet Világ strandjai csomagunkról!

Különleges biztosítási védelem nyaralóknak

A Világ Strandjai néven szezonális strandbiztosításunkat direkt a vízpart mellett nyaralóknak fejlesztetünk ki. Egyedi védelmet nyújt a strandon történő lopástól, a vízparton bekövetkezett sérülésen át, egészen a házi kedvenc védelméig. Számtalan amatőr vizes sportot (a búvárkodástól a vízisín át a banánozásig) pótdíj nélkül biztosítunk.

Különlegessége még az apartman biztosítás, mely baleset, betegség vagy közeli hozzátartozó miatti korábbi hazautazás esetén a kiszámlázott, vissza nem térített szállásdíj térítését nyújtja a limit erejéig, illetve az élménybiztosítás, mely baleset, betegség miatt igénybe nem vett turisztikai szolgáltatás (pl. szervezett városnézés, tevegelés) díját fizeti meg a biztosított részére.

Gépjármű asszisztencia

Gépjármű asszisztencia

Kiegészítő védelem autóval utazóknak

Autó+ gépjármű asszisztencia csomagunk segítséget nyújt a bajba jutott motorosoknak, autósoknak, most megemelt hazaszállítási limittel. Csak utasbiztosítással együtt, egyedi díj ellenében lehet igényelni. Akár 15 éves autóra is.

Tudjon meg többet asszisztencia csomagunkról!

Gépjármű asszisztencia

11-féle szolgáltatás autósok, motorosok részére

Szolgáltatásaink lefedik a gépjármű asszisztencia kapcsán külföldön felmerülő események többségét: helyszíni javítás, mentés, szervizbe vagy Magyarországra való szállítás. A csomag a gyártási évtől számított 15. év végéig igényelhető. Az autóban, motoron utazókra ugyancsak vonatkozik térítés egy esetleges meghibásodás esetén: a Biztosító a limit erejéig átvállalja a szállás- és utazási költségeket a biztosítási kötvényen szereplő utasok (1 gépjármű maximum 9 fő) esetében.

A Világjáró utasbiztosításhoz kapcsolódó letölthető dokumentumok

Ismerje meg részletesebben biztosításunkat! Az utasbiztosítási feltétel tartalmazza az ügyféltájékoztatót, az általános és különös feltéleleket. A tájékoztatóból a díjakat és az egyes szolgáltatási limiteket ismerheti meg.

 

Tekintse meg dokumentumainkat!

Dokumentumok

A Világjáró utasbiztosításhoz kapcsolódó ügyintézés

Megtudhatja, hogy az egyes ügyeket mely csatornákon, milyen módon intézheti, valamint letöltheti a szükséges dokumentumokat is. Válasszon az alábbi ügytípusok közül és intézze ügyeit az Ön számára megfelelő csatornán!

 

Kössön online utasbiztosítást akár az indulás pillanatában!

Kössön online utasbiztosítást!

Mobilra optimalizált felület
Utasbiztosítását okostelefonon vagy táblagépen is kényelmesen pár perc alatt megkötheti online felületünkön. A biztosítás azonnal életbe lép, miután bankkártyával rendezte biztosítása díját.

Villámgyors kalkuláció, kötelezettség nélkül
Biztosításkötés előtt minden kötelezettség nélkül kiszámolhatja, mennyibe kerülne utasbiztosítása. A legtöbb esetben két vagy három ajánlatunk közül is választhat, melyekről részletesen tájékozódhat felületünkön.

Utasbiztosítás kötés indítása

Olvasta már blogunkat?

10 csodás tévhit a
 
10 csodás tévhit a Balatonról

Fogadjunk, hogy azért kattintottál, mert biztos vagy benne, hogy nincs is tíz tévhit a Balatonnal kapcsolatban. Pedig van, és az még nincs is köztük, hogy cápa vagy krokodil is él a tóban! (Nem él.)

10 dolog, amit az utasbiztosításod fizet helyetted
 
10 dolog, amit az utasbiztosításod fizet helyetted

A külföldre utazók jelentős részének ma már nem kérdés, hogy érdemes-e utasbiztosítást kötni, hiszen évről évre cikkek tucatjai hívják fel a figyelmet arra, hogy a bankkártyák többségéhez tartozó utazási védelem vagy az Európai Egészségbiztosítási Kártya ugyan hasznos, de korántsem elegendő a gondtalan nyaraláshoz. dr. Zsolnai Gábort, a Vienna Life Biztosító orvosát kérdeztük az utazás egészségügyi kockázatairól