Háttér - XYZ akció


Az akció időszaka
lezárult.

A jövő ennyit megér!
Biztonság és megtakarítás

Kis kötelezettség,
nagy lehetőség

Most havi 5 000 forinttól!

Minden generációnak vannak pénzügyei, ahogy céljai és álmai is. A célok generációnként eltérhetnek, de egy valami mindig közös: pénz, megtakarítás szükséges a megvalósításukhoz. Az "XYZ akció" ideje alatt már havi 5 000 forinttól is elindíthatja rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosításainkat. Kezdjen el kicsiben, lemondások nélkül félretenni egy későbbi nagy célra!

Az akció 2017. május 18-tól július 18-ig, csak 2 hónapig tart. Ne csússzon le róla!

Mit jelent havi 5 000 forint megtakarítás? Számoljon velünk!

Mindenki megtalálja a számítását!

Ha hitelt veszünk fel automatikusan mindenki elfogadja, hogy 5, 10, 15 vagy akár annál is több évre "eladósodik". Pedig ha előre tervezünk sokkal egyszerűbben, "fájdalommentesebben" tudjuk előteremteni ugyanazt az összeget. Ha ezt kiszámoljuk látjuk, hogy érdemes minél korábban, akár kis összeggel elkezdeni a megtakarítást a későbbi nagy célra. Mutatjuk az alábbi hétköznapi példákon keresztül!

10 év alatt, több mint 3 millió Ft

Havi 5 000 forintos rendszeres megtakarítással és

 • az 1-5. évben évi 100 000 Ft eseti befizetéssel,
 • a 6-10. évben évi 300 000 Ft eseti befizetéssel,
 • 6%-os hozamot feltételezve,
 • összesen 3 304 514 Ft megtakarítást halmozhat fel a Vienna Life unit-linked életbiztosításában.

15 év alatt, közel 7 millió Ft

Havi 5 000 forintos rendszeres megtakarítással és

 • évi 240 000 Ft eseti befizetéssel,
 • évi 3%-os (infláció miatti) értékkövetéssel,
 • 5%-os hozamot feltételezve,
 • összesen 6 864 611 Ft megtakarítást halmozhat fel a Vienna Life unit-linked életbiztosításában.

25 év alatt, közel 16 millió Ft

Havi 5 000 forintos rendszeres megtakarítással és

 • évi 240 000 Ft eseti befizetéssel,
 • évi 3%-os (infláció miatti) értékkövetéssel,
 • 5%-os hozamot feltételezve,
 • összesen 15 795 914 Ft megtakarítást halmozhat fel a Vienna Life unit-linked életbiztosításában.

A fenti számítási példákban havi díjfizetési gyakoriságot, banki átutalást és folyamatos díjfizetést feltételeztünk. Megtakarítása jó kezekben van, de nem jósok kezében, az eszközalapok hozamai a valószínűsítettől pozitív és negatív irányba is eltérhetnek. Az itt megjelent megtakarítási összegek és potenciális hozamok nem jelentenek automatikus garanciát, sem pedig ígéretet az eszközalap jövőbeni teljesítményre (hozamaira), így a Vienna Life Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. nem vállal felelősséget az itt feltüntetett példáinkban megjelölt megtakarítások eléréséért.

Új és meglevő ügyfeleknek

Megtakarítás és biztosítás egyben

Megtakarítás egy biztosítótól?

Igen! Befektetési egységekhez kötött (unit-linked) életbiztosításainkkal (vienna ACTIVE, vienna GLOBE, vienna TREND) Ön egyszerre biztosíthatja saját- és családjának jövőjét: a rendszeres díjakból felhalmozott megtakarítási összeg mellett szerződése még biztosítási védelemet is nyújt Önnek, vagy akár az egész családjának.

Megtakarítását 26 féle, az igényeinek és a kockázattűrő hajlandóságának megfelelő - forint vagy euró - részvény, kötvény és vegyes eszközalapban helyezheti el. Eszközalapjaink az elmúlt években tapasztalható hullámzó teljesítményű tőkepiaci eredmények ellenére is kiemelkedő teljesítményt értek el a jelenlegi kamatkörnyezetet figyelembe véve. Forint eszközalapjaink 3,06%, míg eurós alapjaink 2,32%-os átlagos, vagyonarányos teljesítményt értek el 2017 első negyedévében.

Új és meglevő ügyfeleknek

37 - 52 éves
korosztály

Az X-eseknek egyre több dologról kell gondoskodni

Egy új nyaraló, egy saját vállalkozást indítani, a nyugdíjra félretenni vagy a gyermekeket elindítani az életben? Hosszú a lista és az idő előrehaladtával egyre csak gyűlnek az újabb és újabb megvalósításra váró célok. Most "fájdalommentesen", kis kötelezettség mellett tehet félre bárkinek és bármilyen célból!

Találja meg a céljaihoz illő megtakarítást!

Ahány cél, annyi féle megoldás

NYUGDÍJ: "Nekem biztos lesz!"

Ki ne szeretne nyugdíjasként a megálmodott életszínvonalon élni? A mai negyvenesek jelenlegi jövedelmük felére számíthatnak állami nyugdíjként, nem kérdés: a kívánt életszínvonal biztosításához saját nyugdíj-megtakarításra is szükség van. Az állam is mindenkit arra ösztönöz, hogy kezdjen el félretenni a nyugdíjas éveire: nyugdíjbiztosítása után 20%-os adójóváírást vehet igénybe, évi 130 000 forint mértékig.

Ismerje meg a vienna ACTIVE nyugdíjbiztosításunkat!

GYERMEKEM JÖVŐJE: "Az én legjobb befektetésem."

Egy külföldi egyetem tandíja és az ottélés több millió forintos kiadást is jelenthet gyermekenként. Amire megoldást jelenthet a (diák)hitel, de mennyivel jobb, ha a megterhelő hitelkamatok helyett nekünk fizetik a hozamokat. Egyre többen ismerik fel, hogy pénzügyeiket megéri tudatosan előre tervezni, és a drága hitel helyett a rendszeres megtakarítás előnyeit (hozamait) választani!


Ismerje meg a vienna GLOBE biztosításunkat!

SAJÁT CÉLJAIM: "Nekem is lehet egy második nagy dobásom!"

Ahány ember, annyi féle cél: egy új nyaraló, egy világkörüli út, egy második nagy dobás...sorolhatnánk. Sokunknak több cél is lebeg egyszerre a szeme előtt. Hogy végül melyik lesz a "befutó" azt ráér később is eldönteni. A legfontosabb a tudatos pénzügyi tervezés, az időben elkezdett megtakarítás, amelyet bónuszokkal támogatunk. Rugalmas megtakarítási lehetőségünk céljai elérése mellett a család biztonságáról is gondoskodik.


Ismerje meg a vienna TREND biztosításunkat!

Új és meglevő ügyfeleknek

23 - 36 éves
korosztály

Y-osok: családalapításon innen és túl

Ön az Y generáció tagja? Ugye, hogy egymást érik a mérföldkövek: az egyetemi évek vége, házasság, az első lakás, családalapítás és hol van még a sor vége, hisz ez még csak a nagy betűs ÉLET kezdete. A célok változhatnak az évek során, de egy bármilyen célra felhasználható biztonsági tartalék mindig jól jön!

Legyen trendi a pénzügyekben is, a vienna TREND biztosításunk Önnek szól!

Új és meglevő ügyfeleknek

12 - 22 éves
korosztály

Korán kell kezdeni!

A mai fiataloknak is vannak konkrét elképzeléseik, egyre nagyobb trend és álom külföldi egyetemen tanulni, világot látni vagy éppen körbeutazni a Földet. Az életre szóló élményekben csak egy nehézség van: komoly anyagi áldozatot igényelnek, ezért érdemes minél előbb ezekre felkészülni. A te álmaid, a te céljaid csak a szüleid bevonásával tudnak megvalósulni. Kezdjetek el időben megtakarítani, hogy a nagy álmod egyszer valóság legyen!

Lehet te is külföldi egyetemen szeretnél tanulni: a tandíjak és az ottélés költségei akár évente több millió forint kiadást is jelenthetnek szüleidnek. Olvasd el a külföldi továbbtanulás témában írt blog cikkeinket, sok hasznos infót találsz tandíjakkal, szakmai gyakorlatokkal és a külföldi megélhetéssel kapcsolatban: viennalife.hu/blog/tovabb-tanulas

Szólj anyunak-apunak, most te is adhatsz egy jó megtakarítási tippet!

Új és meglevő ügyfeleknek

Z Generáció
eszközalap

Legújabb eszközalapunk, igazi innovátoroknak!

Új, Z Generáció eszközalapunk olyan, többségében amerikai, online szolgáltatásokra, közösségi médiára, mobil fizetésre és felhőszolgáltatásokra specializálódott vállalatok részvényeibe fektet, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek (pl.: Facebook, Google). Sok közülük az elmúlt pár évben vállalatóriássá nőtte ki magát. Legyen részese egy újabb sikernek!

Ismerje meg új eszközalapunkat!

Stabil háttér

Stabil,
osztrák háttér

Megbízható háttér megtakarításához

Pénzügyekben fontos a bizalom, különösen, ha megtakarításunkról van szó. A Vienna Life Biztosító jó hely a megtakarításának, nyugodt lehet bármely generáció tagja. Tulajdonosunk 100%-ban a bécsi és a prágai tőzsdén is jegyzett, 190 éves múlttal rendelkező osztrák VIENNA INSURANCE GROUP AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG). A tőkeerős VIG Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb biztosítótársasága, mely a Standard&Poor’s (S&P) nemzetközi hitelminősítő intézet értékelése alapján a kimagasló pénzügyi biztonságot jelző, legmagasabb fokozatú A+ minősítési besorolással bír.

Dokumentumok

Dokumentumok

Letölthető dokumentumok

A további részletekről az akció feltételeit tartalmazó hirdetményünkből tájékozódhat.

Tekintse meg dokumentumainkat!

Dokumentumok

Adójóváírás

Adójóváírás

Évente 130 000 forint adójóváírást kaphat

Ki ne szeretne idős korában is a most megszokott életszínvonalon élni? Rendszeres díjfizetésű, befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítással támogatjuk a felkészülést nyugdíjas éveire, mely után 20%-os adójóváírást is igénybe vehet, évi 130 000 forint értékig. A maximális 130 000 forint kihasználásához éves szinten 650 000 forint eseti és rendszeres díj befizetésre van szükség.

Új és meglevő ügyfeleknek

Díjátvállalás

A legnagyobb biztonságban

Nyugdíj-megtakarítása nem kerülhet veszélybe! A biztosítási piacon egyedülálló módon, legalább 40%-os egészségkárosodás esetén, átvállaljuk a nyugdíjbiztosítás és a benne levő kiegészítő biztosítások díjának fizetését. A vienna ACTIVE nyugdíjbiztosításhoz ez alapból jár!

10% feletti hozamok

Látványos hozamok

Kiemelkedő teljesítményű eszközalapok megtakarítása mögött

Eszközalap portfóliónk 2016-ban is a banki kamatok feletti hozamot ért el: forint alapú eszközalapjaink 5,41%, míg eurós eszközalapjaink 5,89%-os súlyozott átlagos hozamot értek el! A jelenlegi alacsony kamat- és hozamkörnyezethez képest kiemelkedően teljesítettek.*

Tekintse meg eszközalapjaink 2016-os teljesítményét!

Eszközalapjaink nettó hozamadatai

Eszközalapok Éves nettó hozam
(2015.12.31-2016.12.31.)
Arany árupiaci forint eszközalap 6,87%
Auróra délkelet- és kelet-európai részvény forint eszközalap 18,13%
Auróra délkelet- és kelet-európai részvény euró eszközalap 19,32%
Ázsiai részvény forint eszközalap 3,80%
Ázsiai részvény euró eszközalap 4,27%
Best selection vegyes forint eszközalap – aktívan kezelt 3,68%
Best selection vegyes euró eszközalap – aktívan kezelt 3,37%
Brüsszel inflációhoz kötött kötvény euró eszközalap 1,40%
Dél csillagai – latin-amerikai és afrikai részvény forint eszközalap 26,37%
Dél csillagai – latin-amerikai és afrikai részvény euró eszközalap 26,47%
Fashion bond kötvény forint eszközalap – aktívan kezelt 3,11%
Globális fejlett piaci részvény forint eszközalap 5,38%
Globális fejlett piaci részvény euró eszközalap 6,65%
Hazai kötvény forint eszközalap 3,89%
Ingatlan forint eszközalap 5,88%
Iránytű vegyes forint eszközalap – aktívan kezelt 11,89%
Iránytű vegyes euró eszközalap – aktívan kezelt 10,36%
Kincskereső árupiaci forint eszközalap 10,87%
Optimum 2025 céldátum vegyes forint eszközalap 5,06%
Optimum 2030 céldátum vegyes forint eszközalap 6,17%
Optimum 2035 céldátum vegyes forint eszközalap 6,26%
Optimum 2040 céldátum vegyes forint eszközalap 6,44%
Pénzpiaci forint eszközalap -0,76%
SPB vegyes forint eszközalap - aktívan kezelt 2,04%
Vogue részvény forint eszközalap – aktívan kezelt 7,17%

*A hozamadatok a jövőre vonatkozóan semmilyen garanciát nem jelentenek, kizárólag a múltban elért eredményt mutatják és semmilyen biztosítékot vagy ígéretet nem adnak a jövőbeli eredmény tekintetében. A Vienna Life Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. semmilyen ígéretet nem tesz és semminemű garanciát nem vállal a feltüntetett hozamoktól való eltérésre és az eszközalapok jövőbeni teljesítményére vonatkozóan. Felhívjuk a figyelmét, hogy a jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül nyilvános ajánlattételnek, kizárólag a figyelem felkeltését szolgálja. Tájékoztatjuk, hogy a befektetésekből eredő kockázatot Ön viseli.

További részletek és tájékoztatás

Bónuszjóváírás

Bónuszjóváírás

Bónuszokkal növeljük megtakarítását

Megtakarítását a 4. évtől hűségbónuszokkal növeljük, ezzel segítve a nyugdíjcélú megtakarítás megvalósulását. A hűségbónuszként jóváírt összeget és ennek hozamait saját befektetéseivel együtt kezelheti, rendelkezhet felette. A jóváírások mértéke a 15. évig megegyezik a díjjal rendezett évek számával, azt követően évente állandó 15%.

Befektetés

Befektetés

Figyeljük megtakarítása alakulását, és be is avatkozunk, ha szükséges

Ha nincs ideje a pénzügyi piacok változásait folyamatosan nyomon követni, és attól tart, hogy egy hirtelen árfolyamesés nagy veszteséget jelenthet, számíthat ránk. A kiválasztott eszközalapokat folyamatosan figyeljük, és egy megadott szintet meghaladó árfolyamesés esetén kiváltunk, majd egy megadott szintű árfolyamemelkedés esetén vissza is váltjuk a befektetést az eredeti eszközalapba.

Biztosítási védelem

Biztosítási védelem

Hosszú távon számíthat ránk!

Tudjuk, hogy vannak az életben olyan váratlan helyzetek, amikor minden segítség jól jön. A megtakarítás biztonsága mellett családjára és Önre is gondoltunk, legyen szó műtétről, tartós betegségről vagy komolyabb problémáról.

Tudjon meg többet a biztosítási védelemről!

Biztosítási védelem

Biztonságáról is gondoskodunk

Beépített biztosítási védelemként rokkantság esetén a Biztosító átvállalja a további díjak fizetését.

Széleskörű kiegészítő biztosítási védelem

Egyéni igényeinek megfelelően további kiegészítő biztosításokkal is bővítheti szerződését.

MENTŐÖV kiegészítő védelem

Az egyedülálló MENTŐÖV biztosítási csomagokkal hosszú távon gondoskodhat magáról és szeretteiről egy váratlan (legalább 40%-os) rokkantság esetén is, mert:

A MENTŐÖV I. biztosítási csomag

A havi díjjal megegyező járadékot szolgáltat.

A MENTŐÖV II. biztosítási csomag

(1) az éves díj kétszeresének megfelelő egyösszegű térítést nyújt az azonnali költségek fedezéséhez, és
(2) a havi díjjal megegyező járadékot szolgáltat

A MENTŐÖV III. biztosítási csomag
(1) az éves díj négyszeresének megfelelő egyösszegű térítést nyújt az azonnali költségek fedezéséhez, és
(2) a havi díj kétszeresével megegyező járadékot szolgáltat

Aktuális élethelyzetének megfelelően rugalmasan alakíthatja szerződését

Átmeneti pénzügyi nehézség (pl. munkanélküliség) esetén csökkentheti vagy szüneteltetheti befizetéseit. Arra is van lehetőség, hogy egyszerre egy nagyobb összeget fizessen be (pl. ha év végi jutalmat kap), továbbá a biztosítottak körét vagy a biztosítás összetételét is szabadon megváltoztathatja.

Bónuszjóváírás

Bónuszjóváírás

Takarítson meg hosszú távon, kiemelkedő bónuszokkal!

A vienna GLOBE hosszú távú, rugalmasan alakítható megtakarítási és befektetési lehetőség, amelyhez akár a kezdeti éves alapbiztosítási díj többszörösének megfelelő bónuszjóváírást is kaphat.

Tudjon meg többet megtakarítási lehetőségünkről!

Megtakarítási lehetőség

Bónuszrendszer kiemelkedő jóváírásokkal

A negyedik díjjal rendezett évtől évente hűségbónuszokat írunk jóvá az Ön számláján, amelyet a továbbiakban saját befektetéseivel együtt kezelhet. A jóváírások mértéke a 15. évig évente emelkedik, a 15. évtől pedig állandó 15%. A 20. évre így a kezdeti éves alapbiztosítás díjának többszörösét is visszakaphatja.

Figyeljük megtakarítása alakulását, és be is avatkozunk, ha szükséges

Ha nincs ideje a pénzügyi piacok változásait folyamatosan nyomon követni, és attól tart, hogy egy hirtelen árfolyamesés nagy veszteséget jelenthet, számíthat ránk. A kiválasztott eszközalapokat folyamatosan figyeljük, és egy megadott szintet meghaladó esetén kiváltunk, majd nagy emelkedés esetén vissza is váltjuk a befektetést az eredeti alapba.

Várakozási idő nélkül

Képalkotó vizsgálatok
várakozási idő nélkül

Várólista egészségbiztosítás ajándékba

Megtakarítása mellé 1 évre szóló, ingyenes Várólista egészségbiztosítást adunk ajándékba! A társadalombiztosítás által finanszírozott képalkotó diagnosztikai vizsgálatokhoz várólistás rendszerben, több hónapos, esetenként akár fél éves várakozási idővel lehet hozzájutni, ami sok esetben már késő lehet. Nálunk mindig Ön az első a sorban! Várólista egészségbiztosításunkkal a CT, PET-CT és MRI vizsgálatokat ingyenesen megszervezzük 10 munkanapon belül és ki is fizetjük 250 ezer forint keretösszeg erejéig.

Tudjon meg többet Várólistáról!

A Várólista egészségbiztosítás előnyei

Tények

Az állami egészségügy erőforrásának hiánya egyre inkább a magánellátások igénybevételét helyezi előtérbe, de magánfinanszírozás keretében kevesen tudják vállalni a képalkotó diagnosztikai vizsgálatok magas költségeit. Az egyes vizsgálat típusok ára 25 ezer forintnál kezdődik és elérheti akár a 250 ezer forintot is (CT: 25 – 60 000 forint, MR: 45 – 100 000 forint, PET CT: 250 000 forint).

Képalkotó diagnosztikai vizsgálatok várakozási idő nélkül

Szakorvosi beutalóval a magán járóbeteg-ellátás keretein belül a CT, PET-CT, MRI vizsgálatokat a bejelentéstől számított 10 munkanapon belül megszervezzük és ki is fizetjük 250 ezer forint keretösszeg erejéig. A vizsgálat az elérhető kapacitások alapján, lehetőleg a lakóhelyhez legközelebb eső helyen, általában megyeszékhelyen vagy Budapesten kerül elvégzésre a bejelentéstől számított 10 munkanapon belül. A biztosító szolgáltatása korlátlan számban vehető igénybe az éves keretösszeg erejéig, amely 250 ezer forint.

Biztos kezekben

Biztos kezekben

Biztonság az egész családnak

A megtakarítás biztonsága mellett családjára és Önre is gondoltunk, legyen szó balesetről, betegségről, műtétről vagy komolyabb problémáról. Személyre szabható kiegészítő biztosításainkat 20 millió forintig részletes egészségi nyilatkozat illetve orvosi vizsgálat nélkül veheti igénybe.

Tudjon meg többet biztosítási megoldásainkról!

Biztosítási megoldások

Biztonságáról is gondoskodunk

20 millió forintig részletes egészségi nyilatkozat illetve orvosi vizsgálat nélkül is köthet szerződéséhez bármely kiegészítő biztosítást, melyekkel egyéni igényeinek megfelelően alakíthatja szerződését. Egyedileg választható kiegészítő biztosításunkkal balesetre, betegségre, de akár egy esetleges műtéti beavatkozás költségeire is tudunk fedezetet nyújtani.

10 főről is gondosodhat egy szerződéssel

Egy szerződéssel egész családját biztonságban tudhatja. A szerződés tartama alatt a résztvevők köre szabadon változtatható, így alkalmazkodik az aktuális élethelyzethez.

Biztosítási védelem

Biztosítási védelem

Igazodunk az Ön igényeihez, bármit is hozzon az élet

Átmeneti pénzügyi nehézség (pl. munkanélküliség) esetén csökkenthetivagy szüneteltetheti befizetéseit, sőt szükség esetén pénzt is vehet ki. Arra is van lehetőség, hogy egyszerre egy nagyobb összeget fizessen be (pl. ha év végi jutalmat kap). A biztosítottak körét vagy a biztosítás összetételét is megváltoztathatja, akár új gyermek érkezik a családba, akár a nyugdíjazás kerül kilátásba.

Bónuszjóváírás

Bónuszjóváírás

Bónuszokkal gyarapítjuk megtakarítását

A vienna TREND középtávon is rugalmasan alakítható megtakarítási lehetőség, amelyhez a Biztosító által megnövelt bónuszjóváírásokat kaphat.

Tudjon meg többet megtakarítási lehetőségünkről!

Megtakarítási lehetőség

Bónuszrendszer kiemelkedő jóváírásokkal

A negyedik díjjal rendezett évtől évente hűségbónuszokat írunk jóvá az Ön számláján, amelyet a továbbiakban saját befektetéseivel együtt kezelhet. A jóváírások mértéke a 15. évig évente emelkedik, a 15. évtől pedig állandó 15%. A 20. évre így a kezdeti éves alapbiztosítás díjának többszörösét is visszakaphatja.

Figyeljük megtakarítása alakulását, és be is avatkozunk, ha szükséges

Ha nincs ideje a pénzügyi piacok változásait folyamatosan nyomon követni, és attól tart, hogy egy hirtelen árfolyamesés nagy veszteséget jelenthet, számíthat ránk.  A kiválasztott eszközalapokat folyamatosan figyeljük, és egy megadott szintet meghaladó esetén kiváltunk, majd nagy emelkedés esetén vissza is váltjuk a befektetést az eredeti alapba.

Biztos kezekben

Biztos kezekben

Biztonság az egész családnak

A megtakarítás biztonsága mellett családjára és Önre is gondoltunk, legyen szó balesetről, betegségről, műtétről vagy komolyabb problémáról. Személyre szabható kiegészítő biztosításainkat 20 millió forintig részletes egészségi nyilatkozat illetve orvosi vizsgálat nélkül veheti igénybe.

Tudjon meg többet biztosítási megoldásainkról!

Biztosítási megoldások

Biztonságáról is gondoskodunk

20 millió forintig akár orvosi viszgálat nélkül is köthet szerződéséhez bármely kiegészítő biztosítást, melyekkel egyéni igényeinek megfelelően alakíthatja szerződését. Egyedileg választható kiegészítő biztosítások balesetre, betegségre, de akár egy esetleges műtéti beavatkozásra is.

10 főről is gondosodhat egy szerződéssel

Egy szerződéssel egész családját biztonságban tudhatja. A szerződés tartama alatt a résztvevők köre szabadon változtatható, így alkalmazkodik az aktuális élethelyzethez.

Biztosítási védelem

Biztosítási védelem

Igazodunk az Ön igényeihez, bármit is hozzon az élet

Átmeneti pénzügyi nehézség (pl. munkanélküliség) esetén csökkenthetivagy szüneteltetheti befizetéseit, sőt szükség esetén pénzt is vehet ki. Arra is van lehetőség, hogy egyszerre egy nagyobb összeget fizessen be (pl. ha év végi jutalmat kap). A biztosítottak körét vagy a biztosítás összetételét is megváltoztathatja, akár új gyermek érkezik a családba, akár a nyugdíjazás kerül kilátásba.

Ne várjon tovább!

Ingyenes tanácsadással segítjük döntését!

Az "XYZ akció"-val kapcsolatos további tájékoztatásért keresse tanácsadóját, vagy adja meg elérhetőségét és felkészült szakértőnk egy telefonos időpont egyeztetést követően személyesen segít kiválasztani az igényeinek megfelelő unit-linked biztosítást és további kérdeseit is megválaszolja. Tegye meg az első lépést bátran bármelyik generáció tagja!

Több információt kérek!

Ez is érdekelni fogja

4 fura befektetés, ami egy vagyont hozott
 
4 fura befektetés, ami egy vagyont hozott

Egyik azzal foglalkoztunk, hogy miképp lehet pénzt csinálni könnyedén: összegyűjtöttük a legmenőbb állásokat, amelyek könnyű munkát és sok pénzt kínálnak bárkinek. Mostani írásunkban viszont a pénzszerzés egy másik, ugyancsak egyszerűbb módjáról lesz szó: a különféle befektetésekről.

Online társkeresés: így lesz esélyed
 
Online társkeresés: így lesz esélyed

Valami mégse stimmel az online társkereséssel, ha olyan sok oldal és applikáció van, hogy szinte követni se lehet őket. Tudjuk, hogy mindig vannak olyanok, akik itt jönnek össze életük párjával, de alighanem sokkal többen vannak, akik nem. És nagyon nem mindegy az sem, hogy mi számít egy-egy oldalon.